Jarná sezóna a zážitky so štvorkolkou

Datum: 27.03.2024

Jarné obdobie je tu a s ním prichádza čas zážitkov vo voľnej prírode. Využiť naplno jarné počasie vám umožní štvorkolka. Stane sa vašim verným spoločníkom na každej ceste.

Ako ochrániť svoje logo

Datum: 11.02.2024

V dobe digitálnej éry sa ochrana loga a značky stáva neoddeliteľnou súčasťou úspechu každej firmy. Či už ste začínajúci podnikateľ alebo už etablovaná značka, dôležité je mať na pamäti, že ochrana vášho loga je kľúčovým krokom k zabezpečeniu vašej identity na trhu.

Komplexný pohľad na SEO Audit

Datum: 01.02.2024

V súčasnej ére digitálnej dominancie a neustáleho vývoja online prostredia sa marketingové agentúry stretávajú s neustálym tlakom prispôsobovať sa a zlepšovať svoju online prítomnosť. V tomto rýchlom tempu je klúčové, aby tieto agentúry využívali efektívne nástroje na optimalizáciu svojich webových stránok pre vyhľadávače. 

Ako vám testovacia jazda pomôže pri výbere auta

Datum: 30.07.2023

Výber nového auta môže byť náročný. Jediné zle rozhodnutie a budete sa voziť vozidlom, ktoré vám nevyhovuje. Práve na to je tu však testovacia jazda. Ako vám môže pomôcť?

S Bomba Fasáda bude čistenie strechy hračka

Datum: 03.05.2023

Ako je na tom vaša strecha? Hm, dobrá otázka, však? Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí na “piatu fasádu domu” zabúdajú, čítajte ďalej. Čistenie strechy je totiž jednoduchšie, než si myslíte.

Prichystajte sa na grilovaciu sezónu

Datum: 03.05.2023

Príjemné posedenie v kruhu rodiny a priateľov pri grilovaných dobrotách patrí k tým najobľúbenejším. Máte zásteru, vybavenie, premyslené menu, no chýba vám to podstatné, a to je gril? Síce sa jeho kúpa javí ako jednoduchá záležitosť, no v skutočnosti je to celá veda. 

Získajte náskok v IT kariére

Datum: 03.05.2023

V dnešnej konkurenčnej oblasti IT môže byť získanie náskoku rozhodujúce pre váš úspech. 

 

Ako si zajazdiť s elektrobicyklom ďalej od domova?

Datum: 11.03.2023

Elektrobicykle sú skvelou náhradou za klasický bicykel. Vďaka e-bikom je možné prejsť trasy, ktoré by obyčajný bicykel nezvládol.

Zimné pneumatiky nie vždy stačia. Spoľahnite sa na snehové reťaze

Datum: 07.02.2023

Fakt, že zimné pneumatiky sú základom pre jazdu na snehu, je viac ako zrejmý. Nie vždy nové pneumatiky stačia.

3 dôvody prečo používať Google Tag Manager

Datum: 25.01.2023

Poznáte tento nástroj od Googlu, ktorý je navyše zadarmo? Ide o nástroj pre správu meracích kódov, ktorý vám dá o nich úplný prehľad

Krach Solany: 16% pokles za 24 hodín, celkom už 97% od novembra 2021

Datum: 02.01.2023

Solana, blockchainová platforma prvej vrstvy a takzvaný „zabijak Etherea“, sa v posledných 24 hodinách stretávala s nepriaznivým vývojom. Táto minca stratila 16 % svojej hodnoty, čím jej sedemdňový pokles dosiahol takmer 32 % a dvojtýždňový pokles 41 %.

5 otázok a odpovedí o strešných boxoch

Datum: 10.10.2022

Strešný box je skvelá pomôcka, ktorá sa vám rovnako zíde v lete aj v zime. Jednoduchá montáž, praktické využitie a veľké možnosti robia zo strešných boxov neoceniteľnú pomôcku hlavne pre rodiny s deťmi, ktoré sa nedokážu na dovolenku pobaliť do kufra vozidla.

3 dôvody prečo používať Google Tag Manager

Datum: 05.07.2022

Poznáte tento nástroj od Googlu, ktorý je navyše zadarmo? Ide o nástroj pre správu meracích kódov, ktorý vám dá o nich úplný prehľad.

5 tipov, ako nevytopiť domácnosť a susedov

Datum: 19.05.2022

Vytopiť svoju alebo susedovu domácnosť je veľmi nepríjemné a niekedy aj poriadne finančne náročné. Všetko sa môže začať malým, takmer neviditeľným fliačikom na stene a skončiť prasknutým potrubím, z ktorého sa behom pár minút vylejú hektolitre vody.

10 príznakov, že príliš veľa spíte

Datum: 18.01.2022

Každý vie, aký škodlivý je pre telo nedostatok spánku, no nie každý si myslí, že aj jeho nadbytok má na človeka negatívny vplyv. 

Ako sa zbaviť hmyzu?

Datum: 18.01.2022

Niet väčšej radosti pre záhradníka ako pozemok dokonale vyzerajúcich kvetov či chutnej zeleniny. Problém je v tom, že sa množstvo hmyzu živí práve rastlinami, ktoré zväčša pestujeme. Samozrejme sa môže hmyz objaviť kdekoľvek a kedykoľvek, a teda aj v interiéri, na terase či pivnici.

Zrážka so zverou

Datum: 18.01.2022

Zasiahnutie veľkého zvieraťa akým môže byť jeleň alebo srna môže ľahko zničiť vaše vozidlo, ba dokonca vás vážne ohroziť na živote.

Odpudzovač divokých zvierat do záhrady

Datum: 18.01.2022

Prvým krokom pri riešení problému s divokými zvieratami nachádzajúcimi sa na vašom pozemku je určenie, aký druh zvieraťa vás „navštívil“. Väčšina z voľne žijúcich zvierat sa objaví buď skoro ráno alebo naopak, neskoro večer.

Ako sa zbaviť hadov v záhrade?

Datum: 18.01.2022

Plazy ako sú hady bývajú vo všeobecnosti plaché zvieratá, ktoré nechcú mať nič spoločné s ľuďmi. Môžu byť prospešné, keďže jedia myši, slimáky, hmyz a iných škodcov, no zároveň sú potravou pre iné voľne žijúce živočíchy ako sú jastraby.

Účinný návod ako sa zbaviť myší v dome

Datum: 18.01.2022

Máte v dome myši? Totiž, túto otázku si častokrát kladú mnohí majitelia domov, ktorí si nie sú úplne istí, či sa títo hlodavci udomácnili u nich doma.