Ako sa zbaviť hmyzu?

Datum: 18.01.2022

Niet väčšej radosti pre záhradníka ako pozemok dokonale vyzerajúcich kvetov či chutnej zeleniny. Problém je v tom, že sa množstvo hmyzu živí práve rastlinami, ktoré zväčša pestujeme. Samozrejme sa môže hmyz objaviť kdekoľvek a kedykoľvek, a teda aj v interiéri, na terase či pivnici.

Ako sa zbaviť medvedíka obyčajného?

Datum: 14.01.2022

Tajomstvo kontroly škodcov je pravidelne sledovať rastliny vrátane trávnika, aby ste mohli včas odhaliť vniknutie škodcov.

Snežné skútre zachraňujú i zabávajú. Kde všade sa využívajú?

Datum: 09.12.2021

Počas zimnej dovolenky v horách ste iste mali možnosť vidieť snežné skútre v akcii. Tieto stroje využívajú horskí záchranári alebo si jazdu na skútri môžete zakúpiť ako zimnú atrakciu.

Kde všade sa nezaobídete bez mobilného dátového terminálu

Datum: 18.08.2021

V niektorých odvetviach priemyslu a obchodu je nevyhnutné využívať technológie, ktoré umožňujú rýchly zber dát. Tieto dáta sú zväčša skryté v čiarových a QR kódov. 

Ponuka kyselín pre vedu, výskum aj priemysel

Datum: 12.02.2020

Mnohé priemyselné odvetvia, ako aj vedné odbory si pre svoju každodennú prácu či aktuálny vývoj vyžadujú viaceré chemické látky, vrátane rôznych kyselín. 

Nádherné nohavičkové plienky

Datum: 02.07.2019

Máte radi pohodlie? Chcete ho dopriať aj svojmu drobčekovi? 

Aké sú povinnosti výrobcov obalov?

Datum: 30.06.2019

Medzispoločnosti, ktoré majú všetky povinnosti výrobcu obalov v zmysle zákona o odpadoch patria tie podnikateľské subjekty, ktoré uvedú na trh v Slovenskej republike viac ako 100 kilogramov celkového množstva obalov za daný rok.