Získajte náskok v IT kariére

Datum: 03.05.2023

V dnešnej konkurenčnej oblasti IT môže byť získanie náskoku rozhodujúce pre váš úspech. 

 

Získajte náskok v IT kariére

Cisco školenie od Alef Training Center môže byť kľúčom k rozšíreniu vašich zručností a získaniu uznávaného Cisco certifikátu, s ktorým zvýšite vaše šance na dosiahnutie vyššej pozície a budete rýchlejšie napredovať vo vašej kariére. 

Ako najlepšie začať s Ciscom? 

Na výber máte z veľkého množstva Cisco školení, ktoré vám poskytnú náhľad do tohto fascinujúceho sveta. Cisco CCNA je jednou z najobľúbenejších certifikácií pre začiatočníkov, ktorá sa sústreďuje na samotné základy sieťových technológií. Táto certifikácia je vhodná pre tých, ktorí sa chcú stať sieťovými technikmi či zlepšiť sa v tejto oblasti. 

Získajte základný prehľad o svete Cisco 

Cisco CCNA školenie poskytuje účastníkom základné vedomosti a zručnosti, akými sú konfigurácia smerovačov a prepínačov, IP adresácie a sieťovej bezpečnosti. Školenie sa skladá z praktických cvičení a teoretických prednášok, ktoré sú vedené skúsenými inštruktormi.

Po úspešnom absolvovaní Cisco CCNA školenia získate certifikát, ktorý vám môže pomôcť zvýšiť vaše šance na získanie zamestnania v oblasti IT alebo vám umožní postupovať vo vašej súčasnej práci. 

Školení je mnoho - stačí si len vybrať 

Alef Training Center ponúka mnohé Cisco školenia v rôznych formátoch, vrátane intenzívnych offline kurzov, online kurzov a kurzov v rámci firemného vzdelávania. Vyberte formát a dátum, ktoré vám vyhovujú a získajte uznávaný Cisco CCNA certifikát. 

  

 

Čítané: 142 x