Kedy je vhodné vyhľadať profesionálnu pomoc a služby v oblasti čistenia a renovácie kožených sedadiel?

Datum: 30.06.2024

Kožené sedadlá dodávajú interiéru auta luxusný a elegantný vzhľad. Avšak, časom sa môžu zašpiniť, stratiť lesk a aj popraskať.

Jarná sezóna a zážitky so štvorkolkou

Datum: 27.03.2024

Jarné obdobie je tu a s ním prichádza čas zážitkov vo voľnej prírode. Využiť naplno jarné počasie vám umožní štvorkolka. Stane sa vašim verným spoločníkom na každej ceste.

Ako vám testovacia jazda pomôže pri výbere auta

Datum: 30.07.2023

Výber nového auta môže byť náročný. Jediné zle rozhodnutie a budete sa voziť vozidlom, ktoré vám nevyhovuje. Práve na to je tu však testovacia jazda. Ako vám môže pomôcť?

Zimné pneumatiky nie vždy stačia. Spoľahnite sa na snehové reťaze

Datum: 07.02.2023

Fakt, že zimné pneumatiky sú základom pre jazdu na snehu, je viac ako zrejmý. Nie vždy nové pneumatiky stačia.

5 otázok a odpovedí o strešných boxoch

Datum: 10.10.2022

Strešný box je skvelá pomôcka, ktorá sa vám rovnako zíde v lete aj v zime. Jednoduchá montáž, praktické využitie a veľké možnosti robia zo strešných boxov neoceniteľnú pomôcku hlavne pre rodiny s deťmi, ktoré sa nedokážu na dovolenku pobaliť do kufra vozidla.

Zrážka so zverou

Datum: 18.01.2022

Zasiahnutie veľkého zvieraťa akým môže byť jeleň alebo srna môže ľahko zničiť vaše vozidlo, ba dokonca vás vážne ohroziť na živote.

Čo patrí do povinnej výbavy vozidla a čo vám odporúčame so sebou voziť

Datum: 10.01.2022

Povinnú výbavu so sebou musí voziť každý jeden šofér. Bohužiaľ nie je to vždy pravda. Niektorí šoféri nemajú v kufri vozidla povinnú výbavu z nedbalosti a iní z nevedomosti.

Dvaja veľkí výrobcovia pneumatík veria v budúcnosť pneumatík z plastových fliaš

Datum: 04.01.2022

Kde sa pozriete, všade vidíte plast a najmä plastové fľaše. Každá snaha o recykláciu a využitie plastových fliaš sa cení.

Pred cestou na dovolenku. Pozor na pripevnenie a umiestnenie strešného boxu!

Datum: 07.12.2021

Pobaliť na dovolenku celú rodinu je niekedy ťažkým orieškom. Manželka vám rada pomôže s balením do kufrov, ale ich následné nakladanie do vozidla alebo do strešného boxu bude len a len na vás.

Informácie o snehových reťaziach pre šoférov začiatočníkov

Datum: 06.12.2021

Patríte medzi šoférov začiatočníkov a čaká vás prvá zima v roli vodiča? Nadobudnúť zručnosti a stať sa dobrým šoférom môžete jedine tak, že budete často šoférovať.

Auto poradňa: Kde a ako si kúpiť diaľničnú známku pre osobné vozidlá

Datum: 06.12.2021

Rok sa nám pomaly končí a toto obdobie je časom, kedy väčšine motoristom končí platnosť diaľničnej známky. Pre skúsených šoférov, ale aj pre tých, ktorí si budú kupovať známku po prvý raz, prinášame malý prehľad informácií o tom, kde a ako kúpiť diaľničnú známku.

Prezutie pneumatík nemusíte nechať len na odborníkov

Datum: 05.07.2019

Prezúvanie pneumatík je povinnosťou každého jedného majiteľa vozidla. Tento proces si môžete vykonať sami alebo to jednoducho necháte na odborníkov. 

Ako si vybrať vhodné pneumatiky pre vaše auto?

Datum: 10.05.2019

Auto bez pneumatík je len konštrukciou, ktorá je nám na nič. Preto sú gumy neoddeliteľnou súčasťou auta, na ktorých nielen stojí a jazdí, ale závisí od nich aj to, či sa bezpečne vrátime domov. 

5 nepravdivých mýtov o zimných pneumatikách

Datum: 22.10.2018

Určite ste už aj vy počuli množstvo rôznych informácií o zimných pneumatikách, o ktorých pravdivosti ste neboli stopercentne presvedčení. Sú to rôzne mýty, ktoré medzi šoférmi kolujú už celé roky. A bohužiaľ, mnohí im doposiaľ veria, aj keď sa nezakladajú na pravde. 

Plechové verzus hliníkové disky. Ktoré si vybrať?

Datum: 19.09.2018

K akému typu vodičov patríte? Záleží vám na vzhľade vášho štvorkolesového tátoša a jeho skrášľovaniu dokážete venovať množstvo času a peňazí? Alebo ste naopak čisto praktický typ a zaujímajú vás výlučne jazdné vlastnosti vozidla?