Prichystajte sa na grilovaciu sezónu

Datum: 03.05.2023

Príjemné posedenie v kruhu rodiny a priateľov pri grilovaných dobrotách patrí k tým najobľúbenejším. Máte zásteru, vybavenie, premyslené menu, no chýba vám to podstatné, a to je gril? Síce sa jeho kúpa javí ako jednoduchá záležitosť, no v skutočnosti je to celá veda. 

Prichystajte sa na grilovaciu sezónu

Neviete sa už dočkať vône dymiaceho dreva či uhlíkov a chutného jedla? Buďte pripravení a nepodceňujte výber záhradného grilu

 

OHNISKO S GRILOM QUADRUM - Estilofina

Výber záhradného grilu 

Pri výbere by ste mali zvážiť, kde budete grilovať, napríklad na záhrade, terase alebo v uzavretom priestore. Do úvahy by ste mali vziať aj to, ako často a pre koľko hostí budete grilovať. Frekvencia používania je veľmi dôležitá, ak budete napríklad grilovať 5x ročne vystačíte si s menším grilom.

Ak plánujete stráviť pri grile viac večerov a venovať sa príprave jedál pre viacero ľudí, oplatí sa investovať do kvalitnejšieho záhradného grilu. 

Dôležité je aj to, aký veľký máte skladovací priestor na odloženie záhradného grilu mimo sezóny. A v neposlednom rade treba myslieť na zdroj tepla, či preferujete drevo, uhlie, plyn alebo elektrinu.

Na základe týchto podmienok sa môžete pustiť do výberu na e-shope Estilofina a stanoviť si finančný strop. 

OHNISKO S GRILOM QUADRUM HORIZONTAL - Estilofina

Moderný gril na drevo 

Gril na drevo patrí medzi obľúbené a dá sa povedať, že je to taká klasika, ktorou nikdy nič nepokazíte. 

Profesionálne záhradné ohnisko s grilom si zamilujú všetci grilmajstri. Moderný dizajn sa stane skutočnou vychytávkou každej záhrady alebo terasy.

Môže slúžiť aj ako zdroj tepla počas chladných večerov alebo ako prírodné osvetlenie záhrady. V ponuke e-shopu Estilofina objavíte čierno-strieborné kombinácie s oceľovou konštrukciou a jednoduchou obsluhou. 

Záhradné grily sú v súčasnosti vyrábané vo veľmi vysokej kvalite s odolným roštom a ohniskom. Samotná údržba a servis sú nenáročné, stačí odstrániť popol a vyčistiť špinavé plochy navlhčenou handrou, ktoré zvládnete raz-dva.

Vďaka grilom na drevo bude príprava jedál naozaj jednoduchá a rýchla. Varenie/pečenie za použitia prírodného listnatého dreva zaručuje, že pokrmy sú zdravé a zachovávajú si nenapodobiteľnú arómu. 

Ak si chcete užiť skutočný zážitok z grilovania, potom je záhradný gril na drevo z e-shopu Estilofina tou správnou voľbou.

 

Čítané: 145 x