S Bomba Fasáda bude čistenie strechy hračka

Datum: 03.05.2023

Ako je na tom vaša strecha? Hm, dobrá otázka, však? Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí na “piatu fasádu domu” zabúdajú, čítajte ďalej. Čistenie strechy je totiž jednoduchšie, než si myslíte.

S Bomba Fasáda bude čistenie strechy hračka

Čistiť strechu - áno či nie?

Zrejme je odpoveď jasná. Rovnako ako interiér domu, okná či fasáda, aj strecha domu potrebuje byť z času na čas vyčistená. Medzi menšie úkony, ktoré zvládnete svojpomocne, patrí čistenie žľabov po jeseni i po zime. Odstránením listov či vtáčieho trusu zabránite ich hrdzaveniu. Tak isto by ste nemali zabúdať skontrolovať strechu zvonka i zvnútra, či sa na nej nenachádzajú praskliny.

Čistením strechy domu predídete je poškodeniu

Poškodenie strechy si najčastejšie spájame s mechanickými príčinami - napríklad krúpami. V skutočnosti existuje “tichý zabijak”, ktorý jej pomaly škodí a ani si to nevšimneme.

Týmto zabijakom bývajú riasy, plesne, lišajníky a machy, ktoré sa na strechách s nedostatočným spádom alebo slnečným žiarením vyskytujú bežne. Ako však môžu poškodiť štruktúru strechy natoľko, že zrazu musíte riešiť praskliny?

Všetky tieto organizmy zachytávajú vodu a postupne strechu rozožierajú. Keď trhliny vzniknú, preniká do nich ďalšia voda, v zime zamŕza a rozpína sa. Tým sa praskliny ešte zväčšujú. A taká oprava strechy, to už nie je lacný špás. Dobrá správa je, že kvalitné čistenie strechy je prevenciou, ktorá sa vám rozhodne oplatí.čistenie strechy vášho domu

Ktorú firmu si zvoliť na čistenie strechy rodinného domu?

Spoločnosti, ktoré sa zaoberajú čistením striech, zvyčajne používajú lešenia, ktoré potrebujú ukotviť o strechu. A aj keď robotníci pracujú opatrne, môže sa stať, že pri montáži lešenia poškodia vašu fasádu. Aj na toto však existuje riešenie. Firma Bomba Fasáda využíva vysokozdvižné plošiny.

Jej kvalifikovaní zamestnanci sa tak dokážu k vašej streche dostať bezpečne a jednoducho ju vyčistiť bez toho, aby si to “odniesli” ďalšie časti vášho domu. A nielen to! Namiesto bežných chemických prípravkov čistí Bomba Fasáda strechy 100 % rozložiteľnou emulziou, ktorá neškodí životnému prostrediu ani vášmu zdraviu.

Čo musíte pre čistenie strechy vášho domu urobiť vy?

Iba veľmi málo. Stačí sa ozvať firme Bomba Fasáda s dopytom a oni k vám prídu na konzultáciu. Počas nej odpovedia na vaše otázky, vašu strechu si obzrú a na základe toho vám pripravia cenovú ponuku. Potom si už len vyložíte nohy a počkáte si, kým sa bude vaša strecha lesknúť čistotou.

 

Čítané: 232 x