Nádherné nohavičkové plienky

Datum: 02.07.2019

Máte radi pohodlie? Chcete ho dopriať aj svojmu drobčekovi? 

Tak neváhajte a nakúpte na zadocek.sk kvalitné nohavičkové alebo lepšie povedané látkové plienky.

Nie, jednu mamičku zahreje u srdiečka, šťastie svojho dieťatka. Svoj maličký zázrak vychováva v náruživom náručí a snaží sa mu dopriať všetko, čo je v jej silách. Hlavne, preto by ste mali zvážiť nákup užitočných, ale aj šetrných látkových plienok. Nohavičkové plienky sú šetrné nielen z hľadiska ekológie, pomáhajú vám ušetriť množstvo peňazí, a tak máte o jednu starosť postarané. Nehovoriac, že poskytujú pohodlie vášmu drobčekovi.

V dnešnej dobe to nie je ako v minulosti, kedy sa plienky museli vyvárať dobreženie v kotle, ale vaša moderná práčka to za vás všetko vyrieši. Uvažujte racionálne! Moderné látkové plienky od zadocek.sk vám ušetria nemálo peňazí, ktoré môžete dopriať svojmu malému zázraku. Sú z kvalitného materiálu, ktorý tvorí až 95 percent bavlna a 5 percent elastan alebo si môžete kúpiť druhý variant nohavičkových plienok, ktoré pozostávajú z bambusového froté, viskózy a polyesteru. Predávame ich v rôznych veľkostiach. Veľkosť 1 je určená pre dieťatko s hmotnosťou od 3 do 8 kilogramov a veľkosť 2 pre drobčeka, ktorý váži 7 až 15 kilogramov.

Nesmieme však zabudnúť, že nohavičkové plienky môžete zapínať na snappi sponu. Sú vhodné ako na deň tak aj na noc. Vášmu drobčekovi doprajú dokonalé pohodlie, ale predovšetkým mu poskytnú príjemný a ničím nerušený spánok. Všetko je vo vašich rukách! Chceli by ste zažiť tichú noc, bez akéhokoľvek vzruchu? Tak si potom kúpte kvalitné a hlavne jemné látkové plienky.

         Vždy keď sa budete rozhodovať pri kúpe medzi rôznymi plienkami, myslite na pohodlie vášho dieťatka!

Čítané: 380 x