Novostavby v Bratislave – prečo sa oplatí bývať v novom?

Datum: 27.01.2020

Chcete si nájsť slušné a solídne bývanie v Bratislave? Najideálnejšie je ísť priamo „do svojho“. Čo všetko by mal spĺňať moderný byt v hlavnom meste, aby sa dal pokladať za naozaj vhodnú investíciu do budúcnosti?

Nové je nové

Novostavby majú jednu veľkú výhodu – nie sú takzvane vybývané. Ak si kúpite nový byt v Bratislave, presťahujete sa do panensky čistého priestoru. Nemusíte riešiť nijaké problémy, ktoré by mohli byť neželaným dedičstvom po bývalom majiteľovi. Navyše, moderné novostavby sú projektované s ohľadom na aktuálne potreby doby a ľudí, ktorí ju žijú.

Ideálna lokalita na bývanie v Bratislave

Výhodná lokalita je devízou len malého počtu novostavieb v Bratislave. K projektom, ktoré sú do bratislavskej reality zasadené veľmi citlivo, patrí napríklad Premiѐre. Niekoľkopodlažný obytný dom stojí na Šancovej ulici, v časti Staré Mesto. V okruhu niekoľkých desiatok metrov od komplexu fungujú reštaurácie, obchody či rekreačné zóny, podporené výbornou sieťou komunikácií. Prosto a jasne – ide o naozaj bezproblémové miesto na život.

Riešenia s pridanou hodnotou

Novostavby neraz ponúkajú chytrá riešenia, ktoré uľahčujú a spríjemňujú život. Obytný komplex Premiѐre ich má hneď niekoľko. Spomenieme napríklad trojpodlažnú podzemnú garáž s nabíjacími stanicami pre elektromobily či zelený mini-park na jednom z nadzemných poschodí. Ak by mali obyvatelia objektu Premiѐre podnikateľský plán a potrebovali by priestor na jeho realizáciu, môžu si vybrať z niekoľkých kancelárií v prízemnej časti budovy.

Premiѐre ponúka rôznorodé byty na predaj v Bratislave. Jedno až štvorizbové jednotky s vlastnou terasou, lodžiou či balkónom a pôsobivým výhľadom na hlavné mesto Slovenska – naozaj sa oplatí ich vidieť. Rezervujte si nezáväznú obhliadku vzorového bytu v komplexe Premiѐre a presvedčte sa na vlastné oči, že táto investícia sa vám vyplatí.

Čítané: 648 x