Domčeky na náradie – stále viac a viac v „móde“

Datum: 27.07.2019

Každý chce mať poriadok nielen v dome, ale aj na záhrade. Nosiť všetko z dvora do domu, garáže a naopak je naozaj veľmi nepraktické. 

Stále viac a viac vyhľadávaným sa preto stávajú práve domčeky na náradie. Je to najmä vďaka ich priestrannosti a všestrannému využitiu. Tak isto však svojim vzhľadom perfektne zapadnú do každej záhrady.

Využitie na čokoľvek

Domček na náradie môže mať rôzne rozmery a tým sa dá prispôsobiť jeho využitie. Menšie domčeky, napríklad rozmeru 2x2m alebo 3x2m úplne stačia na odkladanie záhradného náradia ako: hrable, motyka, rýľ, krompáč, fúrik, kosačka, hadica na polievanie a podobne.

Vo väčších záhradných domčekoch (napríklad rozmer 5x3m, 5x4m alebo väčšie) môžete okrem spomínaného náradia uskladniť aj bicykle, lyže, gril, vonkajší záhradný nábytok, strešný box na auto ale i rôzne iné veci, na ktoré vám doteraz pršalo na záhrade alebo vám zaberali miesto v garáži pri aute. Môžete doň dokonca umiestniť tzv. „ponk“, teda stôl na majstrovanie a vznikne Vám priestor na rozvíjanie vášho kutilského “ja”. Malá dielnička (alebo aj veľká podľa priestoru) sa navyše vždy hodí na rôzne druhy úprav či opráv všetkého, čo sa v doma pokazí.

Domček na náradie nemusí byť na náradie

Častokrát pôvodný zámer domčeka na náradie, pre ktorý si ho niekto zakúpi zanikne. Až po postavení záhradného domčeka Vám začnú hlavou prúdiť ďalšie a ďalšie možnosti, ako by sa dal takýto domček využiť. Umiestnením pohovky, malého stola, rádia či dokonca televízora vznikne malé klubovňa pre mladších alebo oddychová zóna pre starších.

Nie je na čo čakať

Ak ste sa teda možno našli v tomto článku, či už neporiadkom na záhradke, ktorý by ste chceli odstrániť alebo vám proste chýba nejaký takýto priestor, ktorý by ste dokázali využiť možno aj na iné účely tak neváhajte. Nikdy nie je neskoro zaobstarať si záhradný domček, určite neoľutujete.

Čítané: 164 x