Naučte sa využívať všetky vaše možnosti pomocou Cisco školení

Datum: 01.10.2021

Zverte svoje vzdelávanie do rúk jediného certifikovaného Cisco Learning Partnera v strednej a východnej Európe.

Alef Training poskytuje Cisco kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých v oblastiach bezpečnosti, softvérového vývoja, konfigurácie sietí, internetworkingu či inštalácie firewallov. 

Školiaca miestnosť pre Cisco certifikácie Alef

Akú úlohu zohráva v IT svete Cisco? 

Cisco poskytuje produkty a služby v základných technologických oblastiach ako sú budovanie sietí, zabezpečenie, vývoj dátových centier či Internetu vecí. Od svojho založenia pomohlo priviesť k úspechu výrobcov ako Slido, Iron Port, Crescendo, Scientific Atlanta či SourceFile. 

Čo môžete od Cisco školenia očakávať? 

Jednou z najväčších výhody Cisco kurzu s Alef Training sú odborníci, ktorí študentom prinášajú nielen teoretické znalosti, ale učia ich aplikovať nadobudnuté vedomosti priamo v praxi. Všetky Cisco školenia prebiehajú v reálnom čase, vďaka čomu majú účastníci príležitosť svoje otázky konzultovať so špecialistami. Absolventi kurzov sa môžu uchádzať o získanie certifikácie vendorov ako sú Cisco, F5, Amazon Web Services, CompTia, CyberSecurity či VMWARE. 

Cisco kurzy na mieru 

Okrem desiatok rôznych Cisco kurzov ponúka Alef Training aj Cisco školenia na mieru podľa požiadaviek klienta, ale aj kurzy zamerané na predávanie potrebných konfiguračných vedomostí. Účastníci tak získajú vedomosti potrebné priamo pre oblasť, ktorej sa venujú. 

Čítané: 281 x