MICROSOFT OFFICE 2016 PRE ŠTUDENTOV A DOMÁCNOSTI

Datum: 27.05.2019

Chcete si osvojiť umenie vytvárať výstižné a prehľadné dokumenty? Alebo ste študent, ktorý hľadá riešenie, ako si zjednodušiť prácu s prezentáciami?

Predstavujeme vám užitočný produkt Microsoft Office 2016 pre študentov a domácnosti!

Ak ste sa našli v otázkach, venujte pohľad nášmu webu. Ponúkame na ňom balíček Microsoft Office 2016. Odporúčame vám, aby ste si ho ihneď zakúpili. Prečo? Balíček Microsoft Office 2016 je navrhnutý pre efektívnu prácu s dokumentmi. Je ako stvorený pre študentov a unáhlené domácnosti, ktorým nedostatok času spôsobuje každodenné problémy. Balíček obsahuje novodobé vylepšenia a veľa užitočných funkcií navyše. Oproti starším verziám ponúkne rýchle vyhľadávanie a maximálnu bezpečnosť vašich dát. Študenti môžu vďaka balíčku vypracovať svoje školské projekty so spolužiakmi. Z čoho sa skladá Microsoft Office 2016? 

Pozostáva zo štyroch nasledujúcich zložiek: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint a Microsoft OneNote. Každá z nich slúži osobitnému účelu. Niektoré majú priamo zabudovaný skype, čo znamená, že možnosti na šírenie materiálu sú ešte väčšie. Celková ovládateľnosť Microsoft Office 16 je jednoduchá, a preto s ňou nebudete mať žiadne problémy. Čo sa týka ceny, vzhľadom na vlastnosti, ktorými sa Microsoft Office 16 vyznačuje, je veľmi výhodná. Nakoniec ešte pripomeňme, že spomenutý balíček nájdete na našom webu digihry.sk.

Chýba vám program, ktorým by ste hravo zvládli prácu s dokumentmi? Osvedčte si nové metódy balíčku Microsoft Office 2016! Jediné čo musíte urobiť, aby ste ho získali, je navštíviť náš web digihry.sk a jednoducho si ho zakúpiť!

Čítané: 372 x