Farba roka 2019 (nielen) v kanceláriách

Datum: 27.01.2019

Aj vy sa zamýšľate nad tým, aká farba bude vládnuť v roku 2019? Tušíte, že to bude jemná pastelová farba, ktorá sa hodí skutočne ku všetkému? 

Áno, jej názov je „living coral“, čiže korálová farba, ktorá sa hodí s výraznejšími doplnkami.

Kombinujte, kombinujte, kombinujte!

Ak si práve zariaďujete priestory na prenájom Žilina a túžite po tom, aby ste im dodali šmrnc, stavte na výrazné odtiene! Living coral je totiž farba so zlatistý odtieňom, ktorý takpovediac oslavuje život. Vedeli ste, že koraly sú živočíchy? Aj z tohto dôvodu môže táto farba pripomínať útesy či ostrovy, a teda v nás navodiť pozitívny a upokojujúci dojem. Korale boli mimoriadne obľúbené niekoľko desiatok rokov v oblasti šperkárstva, kedy si dámy uvedomili, že ide o jednu z mála farieb, ktorá sa dá ľahko kombinovať. Inak tomu nie je ani v dnešnej dobe – korálová farba nádherne vynikne s kráľovskou modrou či neutrálnou bielou. Fantázií sa medze nekladú, tak prečo neskúsiť jemnejšie experimenty?

Korale ako súčasť akvária

Petržalka kancelárie nemusia byť len fádne miestnosti, kde sa snažíme vydržať osem hodín denne s vyčerpávajúcim výrazom na tvári. Ich súčasťou môžu byť pokojne aj akvária, ktoré pôsobia upokojujúcim dojmom. Living coral je považovaná za retro farbu, ktorá má evokovať návrat k prírode a odpojenie od technológií, bez ktorých si žiaľ nevieme predstaviť ani jeden deň. Ide o hravú a optimistickú farbu, ktorú si zamilujú kreatívni ľudia. Trebárs v spojení s akváriom, ktoré je v dnešnej dobe súčasťou aj prenájom priestorov Košice, dokáže vzniesť do interiéru neutralitu a pohodu, po ktorej túži každý z nás. Farba roka 2019 je vhodná nielen na vymaľovanie stien, no taktiež môžete jej použitie oceniť v podobe váz, sviečok či nástenných hodín. Nebojte sa použiť svoju fantáziu a zútulniť si vaše pracovné prostredie.

Čítané: 262 x